Teodora Pop fondator Art-Hoc

“În 2019 când m-am mutat de la Cluj la Timișoara, căutam un spațiu în care să îmi desfășor activitatea artistică, dar și pe cea de consilier pentru dezvoltare personală. Pentru că de mult visam la un spațiu în care artiștii să lucreze împreună, să se susțină, să se promoveze și să demonstreze că în realitate nu există concurență în lumea artei, a luat naștere Art-Hoc. Un hub sau un spațiu de proiecte artistice în care desfășurăm activități culturale, precum proiecte expoziționale, lansări de carte, performance și workshopuri. Colaborările cu alte galerii și instituții culturale din țară și de peste hotare, crează punți culturale, prin expoziții itinerante care migrează arta, susținând și promovând artiștii consacrați, dar și tinerele talente.”

Art-Hoc în pandemie

  De la deschiderea Art-Hoc în 31 decembrie 2019 am organizat diverse evenimente culturale. Urmărindu-ne pe rețelele de socializare, puteți fi mereu la curent cu evenimentele care se organizează la Art-Hoc. În afara perioadei de pandemie am încercat să organizăm cel puțin 2 evenimente culturale pe lună și sperăm să reușim să menținem acest trend. Începând cu luna noiembrie 2020 oferim artiștilor oportunitatea de a organiza expoziții online.

   Art-Hoc este un spațiu de proiecte artistice aflat în centrul Timișoarei, în care se întâlnesc artiști și iubitori de artă. O alternativă perfectă pentru cei care doresc un loc central în care să creeze, să expună, să predea, să organizeze workshopuri sau conferințe. Aici poți oricând să te delectezi cu un album de artă sau o carte din mica noastră bibliotecă, într-o ambianță primitoare, fiind înconjurat mereu de opere de artă care așteaptă de pe simeze să fie privite, uneori și cumpărate!

“Realitatea este tot ce îți poți imagina”

 Pablo Picasso